Koira hotki omistajansa lounaan – näinkin koiraperheessä voi käydä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat ovat tunnetusti persoja kaikille herkuille. Jos ruoanlaiton yhteydessä maahan putoaa jotain, se on hyvin nopeasti kadonnut jo parempiin suihin. Kerjääminenkään ei ole poissuljettu vaihtoehto jos sen avulla on mahdollista päästä käsiksi johonkin ihanaan lihakimpaleeseen.

Eräällä koiralla on silti poikkeuksellisen intohimoinen suhde ruokaan. Hauskalla Unilad-kanavan jakamalla Facebook-videolla nähdään miten nainen yrittää syödä omaa hampurilaistaan. Hänen pienellä koirallaan on kuitenkin myös ollut ajatuksena syödä hampurilainen suoraan naisen kädestä.

Videolla nähdään huvittava tilanne, jossa nainen alkaa syömään hampurilaistaan. Koira tulee väkisin naisen viereen syömään herkkua ja lopulta ahmiikin siitä hyvin nopeasti suurimman osan ennen kuin omistaja ehtii suojelemaan lounastaan.

Dog Steals Drunk Womans Food

When your girlfriend says she's not hungry then sees you got your own food 😂😭ViralHog

Publié par UNILAD sur mercredi 21 février 2018