22-vuotias mallihottis herutuskuvissa – julkaisi itse Instagramissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

22-vuotias yhdysvaltalainen mallikaunotar Sarah Snyder nousi julkisuuteen pari vuotta sitten, kun hän seurusteli Will Smithin pojan Jaden Smithin kanssa. Suhde sai malliuran jyrkkään nousuun, mutta tieto 16.000 dollarin arvoisen Hermes Birkin -käsilaukun varastamisesta toi kuitenkin hänelle ongelmia.

Bikineissä varsinkin julkkisten kansoittamilla rannoilla Yhdysvalloissa viihtyvä kaunotar ei tyydy vain paparazzikuvien jakamiseen, sillä hän julkaisee tyrmäävän upeasta mallivartalostaan myös itse ahkerasti seksikkäitä herutuskuvia sosiaalisessa mediassa.

Love this 😍😍

A post shared by Sarah💰 (@sarahfuckingsnyder) on

👀

A post shared by Sarah💰 (@sarahfuckingsnyder) on

Damn body is poppin

A post shared by Sarah💰 (@sarahfuckingsnyder) on

Feelin myself as u can see

A post shared by Sarah💰 (@sarahfuckingsnyder) on

A post shared by Sarah💰 (@sarahfuckingsnyder) on