Keilausheitto pieleen – huonompaa suoritusta on vaikea löytää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Keilaaminen on hauskaa ajanvietettä, jossa kilpailuhenkiset kaverukset ja perheenjäsenet voivat ottaa toisistaan mittaa pienen kisailun merkeissä. Keilaaminen on melko yksinkertaista, mutta siitä huolimatta se ei aina suju kaikilta.

Keilaradoilla on nähty surkuhupaisia kaatumisia ja epäonnistumisia, joista osa on tallentunut myös hauskoille videoille. Tällä kerralla huvittavalla YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa miehen keilausvuoro päättyykin keilojen kaatumisen sijaan omaan kompurointiin.

Videolla nähdään miten mies on heittämässä radalleen keilapalloa, joka kuitenkin lipeää heiton aikana miehen käsistä ja ohjautuu viereisen radan kouruun. Huonon suorituksen lisäksi mies päätyy itse iukastelemaan keilaradan päälle ja lopulta kaatuu kivuliaan näköisesti radalle.