Poika virtsasi hissin nappuloille – sitten kävi huonosti

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kiinan turvallisuusministeriö on julkaissut maan yhteisöpalvelu Weibossa videon, jolla nähdään hissiin virtsaava poika. Ministeriö pyytää julkisella päivityksellään vanhempia kasvattamaan ja pitämään parempaa huolta lapsistaan.

Kiinalaiset viranomaiset ovat varoittaneet vanhempia videon avulla. Weiboon julkaistulla videolla nähdään hissin nappuloihin virtsaava poika. Urea aiheuttaa hissiin oikosulun. Hissin nappulat välkkyvät, eivätkä ovet aukea kuten pitäisi.

BBC:n mukaan poika saatiin pelastettua hissistä. Video on jaettu myös Beijing News -lehdessä, jossa sitä on katsottu yli 12 miljoonaa kertaa. Pojan isä on kieltänyt teon, sillä hänen mukaansa poika ei pysty virtsaamaan hissin nappuloiden korkeudelle. Muut vanhemmat ovat peräänkuuluttaneet sääntöjä, joita nykyajan lapsille tulisi opettaa paremmin.