Tusseista löytyi 300 kiloa metamfetamiinin raaka-ainetta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Huumeita ja niiden valmistukseen käytettäviä aineita yritetään salakuljettaa usein kekseliäillä tavoilla. Nyt Australian viranomaiset ovat takavarikoineet suuren erän tussien sisään piilotettua kiellettyä ainetta.

Tulliviranomaiset huomasivat yhteensä 21 tuhatta korostustussia sisältäneiden laatikoiden röntgenkuvassa jotain epäilyttävää. Testeissä kävi ilmi, että tussit pitivät sisällään lähes 300 kilon edestä efedriiniä. Ainetta käytetää metamfetamiinin valmistuksessa.

Poliisit pidättivät lähetystä odottaneet kolme miestä. Heistä yhtä syytetään valvottujen aineiden salakuljetuksesta. New South Walesin poliisien mukaan takavarikoitua efedriiniä olisi voitu käyttää noin 100 miljoonan euron arvoisen metamfetamiinierän valmistukseen.

 

Publié par NSW Police Force sur dimanche 25 février 2018

Publié par NSW Police Force sur dimanche 25 février 2018