Mies pudotti pankkikortin aallonmurtajalta – pelastusoperaatio päättyi ikävästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mies oli epähuomiossaan pudottanut hänen kädessään olleen pankkikortin kun hän oli kävellyt aallonmurtajalla. Mies päätti pelastaa pankkikorttinsa, joka oli pysähtynyt sopivasti juuri ennen veden rajaa. Kortin noutaminen osoittautui kuitenkin nopeasti paljon vaativammaksi operaatioksi kun hän oli ajatellut.

Miehen ystävä on tietenkin kuvannut YouTube-videolle tilannetta, jonka oletti päättyvän hauskasti. Kun mies on kurottautunut aallonmurtajan kaiteen toiselle puolelle, hän saa nopeasti huomata, että betoninen kohta ennen merta on hyvin liukas, koska se on jään peitossa.

Miehellä ei kuitenkaan ollut mitään muuta vaihtoehtoa kun yrittää pelastaa pankkikortti. Heti kun mies lähti liikkeelle hän alkoi liukumaan ja päätyi suoraan veteen. Videolla ei nähdä miten mies on lopulta onnistunut pääsemään takaisin aallonmurtajan päälle, mutta luultavasti siihen on tarvittu apua.