Näin näppärästi maisemataulu syntyy – katutaiteilija omaa luokkaansa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mestaritaidemaalarit saattavat valmistaa taulujaan jopa kuukausien ajan. Nyt esittelyyn nousee katutaiteilija, joka luo näyttävän maisemamaalauksen muutamassa minuutissa. Hänen tyylinsä on yksinkertainen, mutta lopputulos hivelee silmiä.

Daily Mail on julkaissut Facebookissa videon, jolla nähdään erinomaisesti erilaisia tekniikoita ja tekstuuria hyödyntävä katutaiteilija. Mies osaa yhdistää teoksissaan taustan ja pienet yksityiskohdat toisiinsa. Hän käyttää eri maalisävyjen lisäksi apunaan muutamaa eri sivellintä ja veistä.

Paksuun maalikerrokseen syntyy veitsen terän avulla valon ja varjon vaikutelmia. Teoksen erinomaisuus piilee myös värisävyissä, jotka sopivat yhteen kuin nakutettuina ja luovat teokseen oman tunnelmansa. Taulun tekeminen näyttää helpolta, mutta jokainen voi kokeilla pystyisikö itse samaan.

This artist’s painting is nothing like you’ve ever seen 😯 😯

This artist’s painting is nothing like you’ve ever seen 😯 😯

Publié par Daily Mail sur mardi 27 février 2018