Suloisuuden huippu! Koiranpentu nukahti isäntänsä kasvojen päälle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Harva asia on yhtä hellyttävä ja suloinen kuin pieni karvainen koiranpentu. Söpöys nousee vielä korkeammalle asteelle, kun pentu on unelias ja joutuu pinnistelemään pysyäkseen hereillä. Nyt Instagram-videolla nähdään, miten koiranpentu nukkuu omistajansa päällä.

Pennut nukahtelevat monesti omituisiin paikkoihin ja asentoihin ja saattavat ummistaa silmänsä vaikkapa kesken leikkien. Videolla nähtävä pentu on ottanut sängystä omistajansa vierestä hyvän asennon ja laskenut oman päänsä omistajan kasvojen päälle.

Coogi-niminen pieni shar pein pentu on todella hellyttävä näky nukkuessaan miehen kasvojen päällä. Se kokee olonsa varmasti hyvin turvalliseksi tuntiessaan omistajansa hengityksen omaa kaulaa vasten. Coogin seikkailuja pystyy seuraamaan koiran omalta Instagram-kanavalta, jolla on jo lähes 15.000 seuraajaa.