Taapero kiinni rysän päältä – hävitti omaisuutta lemmikkiluukun kautta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Omakotitaloalueilla asuvat perheet voivat tehdä lemmikeilleen oveen luukun, jonka kautta lemmikit voivat itse mennä ulos aidatulle pihamaalle aina silloin kun ne haluavat. Eräässä perheessä myös taapero käyttää lemmikkiluukkua omiin tarkoitusperiinsä.

Hauskalla videolla nähdään koostettuna kymmeniä tilanteita, joissa perheen taapero on päättänyt käydä hävittämässä kodin irtaimistoa. Lapsi on huomannut, että tavarat katoavat kätevästi silloin kun ne heitetään ovessa olevasta luukusta läpi.

Vanhemmat ovat varmasti ehtineet ennen tämän tavan huomaamista etsiä moneen otteeseen esimerkiksi puhelimiaan ja kaukosäätimiään. Taapero heittää lemmikkiluukusta ulos kaikkea aina leluista ja vaatteista pieniin elektronisiin laitteisiin saakka.