Bailupaatti risteilee syyskuussa – syksyn railakkaimmat bileet Itämerellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2018 massiivisimpiin bileristeilyihin lukeutuva Bailupaatti suuntaa Itämeren aalloille 29. syyskuuta. Paluun tekevä railakas bileristeily irrottaa köytensä kello 19.30 Turun satamasta, ja sen jälkeen MS Baltic Princessin esiintymislavoille nousee näyttävä artistikattaus.

Bailupaatin tunnelmaa viime vuodelta, Kuva: Mikael Rutonen

Bailupaatti-risteilyllä esiintymässä ovat muun muassa Nikke Ankara, Portion Boys ja Nelli Matula. Lisäksi mukana on mittava kattaus DJ-tähtiä ja muun muassa sosiaalisesta mediasta tunnettu Slim Mill & Squad.

Bailupaatille myydään Stara VIP -paketteja, jotka sisältävät muun muassa VIP-tilaisuuden laivalla sekä Stara VIP -kaulapassin. Facebookissa on vielä tämän päivän käynnissä kilpailu, jossa arvotaan kuudelle jo varanneelle matkustajalle Stara VIP -paketti.

Lipunmyynti bileristeilylle on alkanut Matkavekan verkkopalvelussa. Lisätietoja Bailupaatti-risteilystä Facebookissa.