Mies istui vessassa puoli tuntia – peräsuoli pullahti ulos!

Lifestyle Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mies oli toimittanut asioitaan vessassa puolen tunnin ajan. Hän oli rauhassa ottanut oman aikansa vessassa ja pelannut välillä puhelimellaan. Mies oli ponnistellut pöntöllä niin pitkään, että lopulta hänen peräsuolensa oli pullahtanut esiin.

Tohtori Eleanor Atkins kertoi Unilad-sivustolle, että vessanpöntöllä istuminen aiheuttaa paljon painetta lantionpohjan lihaksiin. Liian pitkään jatkunut ponnistelu ja pöntöllä istuminen voivat lisätä peräsuolen laskeuman riskiä huomattavasti. Vaarassa ovat etenkin miehet, jotka käyttävät suurta voimaa ja liian kauan aikaa ponnistaakseen vessassa.

Kiinassa peräsuolen laskeuman saanut mies oli istunut puolen tunnin ajan pöntöllä kun osa hänen peräsuolestaan oli pudonnut anuksesta ulos. Peräsuoli oli ollut noin 16 senttimetriä näkyvillä kun mies oli kuljetettu sairaalaan leikkaukseen. Lääkärit neuvovatkin ihmisiä välttämään pöntöllä turhaa istuskelua ja liian voimakasta ja pitkään jatkuvaa ponnistelua.

Oh. No. 😳😳😳

Publié par UNILAD sur jeudi 1 mars 2018