Oravan herkuttelupäivä tallentui kameraan – löysi kokonaisen donitsin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty huvittavia esimerkkejä siitä miten kaupungissa asuvat rotat ja oravat hankkivat osan ravinnostaan. Sekä oraville että rotille näyttäisi kelpaavan muun muassa suklaa, pizza ja muut mukaan otettujen ravintola-annosten rippeet.

Aiemmin suurkaupungissa tavattiin donitseille perso rotta. Nyt YouTube-videolla nähdään, että donitsit maistuvat myös oraville. Hauskalla videolla nähdään miten orava pitää isoa donitsia käsissään ja syö sitä kaikessa rauhassa.

Orava on ollut todella onnekas löytäessään kokonaisen donitsin kadulta. Ohikulkija on huomannut, miten iso orava herkuttelee donitsilla puussa istuskellen, minkä vuoksi hän on alkanut kuvaamaan huvittavaa tilannetta videolle muidenkin nähtäväksi.