Jay-Z ohitti Diddyn rikkaimpana räppärinä – omaisuus jo 900 miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-artisti ja yrittäjä Jay-Z, oikealta nimeltään Shawn Corey Carter, on lähes miljardööri. Tähden on paljastettu ohittaneen Sean ”Diddy” Combsin maailman varakkaimpana räppärinä.

Jay-Z:n nettovarallisuus on arviolta 900 miljoonaa dollaria. Talouslehti Forbesin mukaan hän on noussut aikaisemmin Sean Combsin seitsemän vuoden ajan pitelemälle varakkaimman räppärin ensimmäiselle sijalle.

Jay-Z omistaa muun muassa Armand de Brignac -shamppanjan ja D’Usse-konjakin osakkeita, joiden arvo on noussut. Lisäksi hän omistaa Tidal-suoratoistopalvelun ja Roc Nation -tuotantoyhtiön.

Sean Combs putosi Forbesin rikkaimpien hiphop-artistien toiselle sijalle 825 miljoonalla dollarilla. Kolmatta sijaa pitelee Dr. Dre 770 miljoonan dollarin nettovarallisuudella. Jaetulla neljännellä sijalla ovat Drake ja Eminem, jotka kummatkin tienasivat viime vuonna noin 100 miljoonaa dollaria.