MTV: Putous-hahmon vitsit kopioitiin perheenäidin blogista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Putous-viihdeohjelman sketsihahmokilpailu eteni eilen semifinaaliin, jossa finaaliin selviytyivät Tanhupallo ja Ansa Kynttilä. Kilpailusta putosi kalkkiviivoilla perheenäidin stereotypia, eli Alina Tomnikovin sketsihahmo Kikka Vaara. Nyt hahmon vitsit paljastuivat kopioiksi.

MTV uutisoi jo aiemmin kuinka suosittu äitiydestä bloggaava Laura Satamo ihmetteli miten hänen Mamma rimpuilee -blogissaan julkaistuja lauseita ilmestyi Putous-sketsihahmon esityksiin. Eilen lauantaina niitä nähtiin myös alla nähtävässä Kikka Vaaran kuuma linja -sketsissä.

Kohun myötä näyttelijä Alina Tomnikov myönsi asian ja on nyt pahoitellut sitä MTV-verkkosivuille antamassaan lausunnossa. Tomnikovin sketsihahmo syntyi hänen ja ystävänsä ideasta, johon näyttelijä ryhtyi hakemaan taustatietoja muun muassa keskustelupalstoilta ja blogeista. Lopulta yhdestä blogista päätyi sketsihahmolle silmiinpistävän paljon sisältöä.

– Olen kuitenkin syvästi pahoillani siitä, että Kikan suuhun ja Kuuma linja -showhun päätyi Mamma rimpuilee -blogista löytyviä lausahduksia ilman, että olin siihen erikseen pyytänyt lupaa, Tomnikov pahoitteli tapahtunutta MTV-kanavalle.