Näin huippumalli pitää itsensä kunnossa – Nina Agdal paljasti ruokavalionsa

Fitness Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuntoileminen ja terveellinen ruokavalio ovat mallina työskentelevien kaunottarien tärkeitä työkaluja, joilla he pitävät itsensä työkunnossa. Naisten valttikorttina toimii oma vartalo ja sen ulkonäkö, minkä vuoksi heidän tulee päivittäin omilla valinnoillaan miettiä kehonsa parasta.

Harper’s BAZAAR -sivusto seurasi huippumalli Nina Agdalia yhden päivän ajan. YouTube-videolla nähdään mitä tanskalaismalli ehtii päivän aikana tekemään ja millaisia aterioita hän syö pitääkseen itsensä niin terveenä ja hyväkuntoisena kun suinkin pystyy.

Videolla nähdään miten 25-vuotias Nina Agdal aloittaa aamunsa terveellisellä kaurapuurolla, johon tulee rusinoita, omenaa ja kanelia. Lounaaksi nainen nauttii kanaleivän, vihermehun ja terveellisen inkiväärishotin.

Terveellisten aterioiden tasapainoksi kaunotar aloittaa illallisen drinkillä ja syö alkupalaksi tonnikalasushia. Pääruoaksi Agdal nauttii syntisen hyviä ribsejä kaalisalaatin kera, mutta myöntää, että suolaisia ja rasvaisia ruokia ei kannata nauttia päivittäin koska ne saavat vartalon keräämään nestettä.