Silikonirinta oli pullahtaa esiin – naisräppärin rohkea asuvalinta lähellä kostautua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Cardi B sai nauttia viime vuonna nopeasti kasvavasta suosiostaan etenkin Yhdysvalloissa. Hänen Bodak Yellow -singlensä pysytteli Billboard Hot 100 -listan ensimmäisellä sijalla peräti kolmen viikon ajan, joten ovi julkkisten A-sarjaan on parhaillaan avoinna.

Nyt Cardi B kuvattiin esiintymässä Wild 94,1 -radioaseman konsertissa Floridan Clearwaterissa. Artisti oli jättänyt jakkutakkinsa alta paidan ja rintaliivit pois, joten hänen muhkeat silikonirintansa olivat pullahtaa esiin vauhdikkaan esiintymisen aikana.

Taannoin Cardi B kohahdutti verkossa Instagram-videollaan, jonka suorana lähetyksenä hän näytti harrastavan seksiä miehensä, räppäri Offsetin, kanssa. Sittemmin hän paljasti kyseessä olleen vain vitsi.

Splash
Splash
Splash
Splash