Gisele Bündchen julkaisi salattuja kuvia hääpäivästään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Gisele Bündchen on ollut hänen aviomiehensä Tom Bradyn kanssa naimisissa yhdeksän vuotta. Pariskunnalla on yhdessä kaksi lasta Vivian Lake Brady ja Benjamin Brady. Kolme vuotta sitten pariskunnan avioliitto koki kriisin, mutta selvisi siitä kuitenkin entistä vahvempana.

Suositun huippumallin avioliitto Tom Bradyn kanssa oli päättyä eroon vuonna 2015, mutta pariskunta päätti kuitenkin jatkaa yhdessä. Nyt he näyttävät olevan jälleen onnellisempia kuin koskaan, ja muistivat yhteistä hääpäivää koskettavilla kuvilla.

37-vuotias Gisele Bündchen ja Tom Brady kummatkin julkaisivat heidän Instagram-kanavillaan kuvat, jotka on otettu heidän hääpäivänään yhdeksän vuotta sitten. Ennennäkemättömissä kuvissa vastavihitty aviopari suutelee toisiaan alttarilla onnea hehkuen.