Mies antoi kobran päähän suukon – jännittävä tilanne videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Käärmeenlumoojat ovat etenkin Intiassa tuttu näky ja hyvin suosittuja katutaiteilijoita. Käärmeenlumoojat näyttävät soitollaan ja kehon liikkeillään hypnotisoivan käärmeitä, jotka todellisuudessa ovat kuuroja eivätkä voi kuulla puhallinsoitinten ääntä.

Käärmeet yleensä seuraavat kuitenkin katseellaan soittimen päätä kokiessaan sen uhkana. Nyt videolla nähdään eräs käärmeenlumooja, jonka kuvaaja oli videoinut Malesian matkallaan Kuala Lumpurissa. Miehellä ei ollut tällä kerralla apunaan soitinta, mutta hän sai käärmeen kuitenkin seuraamaan hänen jalkansa liikettä.

Kun käärmeen pää on sopivalla korkeudella, mies kumartuu käärmettä kohti ja onnistuu antamaan sille suukon päälaelle. Käärmeenlumoojat ovat taitavia käsittelemään käärmeitä, mutta tilanne näyttää silti melko jännittävältä katsojan silmissä.