30-vuotias Klamydia järjestää stadionkonsertin Vaasassa: ”Perkele aina vaan iskussa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasalainen Klamydia-yhtye täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Yli 700.000 levyä urallaan myynyt yhtye juhlii syntymäpäiväänsä usealla paikkakunnalla. Kiertue huipentuu massiiviseen jäähallikonserttiin Vaasassa 24. marraskuuta. Konsertti on osa Polar Sound Festival -tapahtumaa.

Tapahtumassa esiintyvät myös Nyrkkitappelu ja Petri Nygård. Klamydian nykyisen kokoonpanon lisäksi lavalle nousevat kaikki yhtyeessä uran varrella soittaneet jäsenet. Erikoiskokoonpano nähdään myös kolmella muulla paikkakunnalla, eli Tampereella, Helsingissä ja Lahdessa. Juhlakeikoilla kuullaan myös harvinaisuuksia, joita ei Klamydian keikoilla muuten ole totuttu kuulemaan.

– On aivan helvetin mahtavaa nousta kaikkien bändissä soittaneiden ukkojen kanssa samalle stagelle jälleen kerran. Sen tiedän, että joka jätkä nauttii näistä keikoista aivan täpöllä. Enää ei todellakaan olla nuoria, mutta perkele aina vaan iskussa! Tulkaa pistämään kunnolla ranttaliksi koko Klamydia köörin kanssa jäähalliin, sanoo yhtyeen laulaja Vesku Jokinen.