Näin poseeraat kuin ammattilainen – neljä vinkkiä ylitse muiden

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Punaisella matolla patsastelevat julkisuuden henkilöt ovat saaneet ammattilaisen tekemän meikin ja kampauksen, kuntovalmentajan ja ravintoterapeutin neuvoman vartalon figuurin ja huippusuunnittelijan luoman asun. Lisäksi he osaavat poseerata kameralle.

PureWow on vinkannut muutaman yksinkertaisen neuvon, kuinka jokainen pystyy esiintymään valokuvissa ammattilaisen elkein. Päätä kannattaa ojentaa kameraa kohti saadakseen selkeämmän linjan leukaan. Sen jälkeen kameran puoleinen käsi kannattaa irrottaa vartalosta ulospäin, jotta käsi näyttää hieman jäntevämmältä ja ryhti paremmalta.

Silmiä ei kannata pitää auki sepposen selällään, koska se luo ilmeeseen yleensä säikähtäneen efektin. Silmiä siristämällä ja niiden kautta hymyilemällä voi saada valokuvaan uudenlaista syvyyttä. Viimeinen vinkki liittyy asentoon. Vartaloa kannattaa viedä poispäin kamerasta ja asettaa jalat ristikkäin. Tärkeintä on itsevarmuus.