Tyttö yritti vetää roskiksen pihakatokseen – jäinen tie aiheutti koomisen tilanteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon hauskoja esimerkkejä tilanteista, joissa naapurit tai omat perheenjäsenet ovat kuvanneet ikkunan takaa ulkona jäällä liukastelevia ihmisiä. Tällä kerralla perheenäiti oli päättänyt kuvata ulkona jäisen pihatien kanssa taistelevia tyttäriään.

Tyttöjen tehtävänä oli tuoda piharoskis heidän omaan katokseensa. Toinen tyttäristä onnistui vetämään roskiksen liukkaasta pihatiestä ja loivasta ylämäestä huolimatta ylös katokseen. Toiselle tyttärelle tehtävä oli kuitenkin hieman haastavampi.

Peilijää tekee ulkona liikkumisesta toisinaan lähes mahdotonta, mikä näkyykin selvästi videolla kun tytär yrittää saada roskiksen vedettyä loivaan ylämäkeen. Video muuttuu nopeasti hyvin koomiseksi kun tyttö liukastuu kerta toisensa jälkeen. Liukastelu taisi kuitenkin olla osittain myös itse aiheutettua, koska tyttö valitsi reitikseen jatkuvasti kohdan, jossa oli eniten jäätä.