Uusi kulmakarvatrendi – nyt muotoillaan kalan pyrstöjä!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kulmakarvamuoti muuttuu jatkuvasti ja nykyisin on trendikästä meikata kulmakarvat muhkeiksi Kardashianien tapaan. Toisinaan kulmakarvoja muotoillaan hieman mielikuvituksellisempiin sfääreihin.

Nyt esittelyyn nousee kalan eviä tai pyrstöä muistuttavat kulmakarvat. Kyse ei ole suoranaisesti trendistä, vaan muutaman ihmisen suorittamasta kokeilusta. Toisinaan erikummallisista meikkaustyyleistä voi kuitenkin tulla myös muoti-ilmiöitä.

LADbible on koonnut videon, jolla esitellään loppuosastaan kahteen eri suuntaan haarautuvat kulmakarvat. Kulmakarvan väliin jää aukko, joka meikataan korostusvärillä. Osa ihmisistä on kyllästynyt kulmakarvojen korostamiseen ja haluaisi, että kulmakarvat olisivat ainoastaan tavalliset kulmakarvat.

Fishtail Brows Are The Latest Trend

Who'd suit these fishtail brows? 🐟👇

Publié par LADbible sur mardi 20 février 2018

Fishtail brows on @sudealkanx because she said she’d love to try it!! 💋✨💖

A post shared by HIGHLIGHT.R (@highlight.r) on

Lazy sunday. ☕️📱

A post shared by HIGHLIGHT.R (@highlight.r) on

new brow trend, what do you think? #fishtailbrow

A post shared by @ beaautyhacks on

Almost at 100! 😍💃🏼✨

A post shared by HIGHLIGHT.R (@highlight.r) on

F I S H T A I L B R O W Would you rock this? A look from the other day 😂 I was laughing so hard walking around my house after I did this Sagan was looking at me like I’m literally crazy 🤓😂 (Please tag) @anastasiabeverlyhills dip brow in soft brown with @benefitcanada Gimme brow 05 ORIGINAL CONCEPT from @officialriosummers 👏🏻 @smithcosmetics [205] @smashboxcanada Primerizer @nyxcosmetics_canada Total control drops 02 @tartecosmetics Shape tape @mineralfusionnaturalbrands Bronzer @toofaced Chocolate bronzer @urbandecaycosmetics Catcall glitter liner @anastasiabeverlyhills @nicoleguerriero glow kit with @beccacosmetics pearl @hudabeauty @shophudabeauty Desert dusk palette @tartecosmetics Bloom palette @limecrimemakeup Turkish delight plushie @ladylashclub Stacked envy & risqué @peachyqueenblog #fishtailbrows #fishtailbrow #brows #browtrends #abh #abhbrow #norvina #anastasiabeverlyhills #dipbrowpomade #mua #pinkhair #plushies #limecrime #glow #huda #hudabeauty #hudabeautydesertdusk #makeupartist #wakeupandmakeup #undiscovered_muas #bretmansvanity #fishtailbrows #fishtailbraid

A post shared by SAMANTHA ST JOHN (@stjohnnnn) on