Heidi Klum ei lopeta malliuraansa: ”Naisilla ei ole parasta ennen -päiväystä!”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Saksasta alun perin kotoisin oleva huippumalli Heidi Klum toimii yhtenä kykyjenetsintäkilpailu America’s Got Talent -ohjelman tuomareista. Tämän lisäksi hän on myös yksi uusinta muotia esittelevän Project Runway -kilpailun tuomareista ja suunnittelee myös omia alusvaatteita.

44-vuotias Heidi Klum toimii edelleen mallina suurille muotitaloille ja omalle Heidi Klum Intimates -alusvaatelinjalleen. Klum kertoi Ellen DeGeneresin haastattelussa, että häntä on moneen otteeseen pyydetty jo väistymään nuorempien mallien tieltä, mutta sitä hän ei aio tehdä.

Klumin mukaan häntä on pyydetty antamaan nuoremmille malleille tilaa. Naisella ei ole mitään 20-30 -vuotiaita mallikaunottaria vastaan, mutta hän kuitenkin ihmettelee miksi vanhemmat naiset eivät saisi enää toimia malleina isoissa mainoskampanjoissa.

Suuri osa naisista on yli 50, 60 ja 70-vuotiaita, eikä naisilla Heidi Klumin mukaan pitäisi olla minkäänlaista parasta ennen -päiväystä. Heidi Klum aikoo poseerata mallikuvissa niin kauan kun hän tuntee itsensä seksikkääksi.