Hävittäjäkoneen jyrkkä nousu hämmästyttää – jätti jälkeensä valtavan pölypilven

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen laivaston Blue Angels -lentäjät tunnetaan tarkasta navigointikyvystään ja näyttävistä lentotaidoistaan. Ryhmä on viime kuukausina harjoitellut Kalifornian El Centrossa tulevaa lentonäytöstään varten.

Harjoituksissa kuvatut videot antavat hyvän kuvan lentäjien taidoista. Facebookissa jaetulla materiaalilla luutnantti Brandon Hempler suorittaa F/A-18 -hornetilla matalalta tapahtuvan nousun yläilmoihin.

Aivan maan tuntumassa kiitävä hävittäjä lähtee jyrkkään nousuun aivan tilannetta seuraavien ihmisten edestä. Kone jättää jälkeensä vain valtavan pölypilven sivustakatsojien peitellessä korviaan.

 

Blue Angels Solo Takeoff

For those of you suffering from the Airshow Blues, here's something to get you ready for the 2018 season! Lieutenant Brandon Hempler, Blue Angels #6, the Opposing Solo, takes off from runway 12 at Naval Air Facility El Centro on February 24, 2018, during winter training.#blueangels#nafecTo use this video in a commercial player or in broadcasts, please email licensing@storyful.com.

Publié par Norman Graf Aviation Photography sur lundi 26 février 2018

NAF El Centro Blue Angels Winter Training

Today, this happened during Blue Angels winter training at NAF El Centro, enjoy!

Publié par Air Show Vid sur samedi 24 février 2018