Kansainvälinen suihinottopäivä lähestyy: ”Vastapainoa ystävänpäivälle”

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Keskiviikkona 14. maaliskuuta vietettävä kansainvälinen pihvi- ja suihinottopäivä pantiin aikoinaan alulle vastapainoksi ystävänpäivälle, jolloin naisia viedään ravintolaan ja heille ostellaan lahjoja. Tapahtuman teeman mukaan miehille riittää paras nautinto, mitä nainen heille pystyy tarjoamaan.

Kansainvälinen teemapäivä on virallisesti nimeltään Steak & Blowjob -päivä ja sen tarkoituksena on miesten hemmotteleminen herkullisilla pihveillä ja nautinnollisella suuseksillä. Suihinottopäivä voidaan käsittää myös yleiseksi suuseksipäiväksi, joka ei siinä tapauksessa ole pelkästään miesten nautintoa varten. Myös pihvit maistuvat usein niin miehille kuin naisillekin.

Suuseksistä nauttivat siis miesten lisäksi myös naiset, ja miehen antama suuseksi saattaa joskus olla ainoa tapa naisen orgasmin saavuttamiseen. Naisille annettavaa suuseksiä pääsee harvoin toteuttamaan hetken mielijohteesta ja yllätyksenä, siksi naisten tulee lämmitellä jo ennen varsinaisen aktin aloittamista.