Mikä bikinipeppu! Mallitulokas Selena Weber pulahti rantaveteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen mallitulokas Selena Weber on noussut viime kuukausina mallimarkkinoiden kuumimmaksi tulokkaaksi, sillä hän on viime aikoina poseerannut yhä useammin paparazzien tähtäimissä. Vaalea mallikaunotar näyttää viihtyvän rannalla bikineissä.

Nyt Selena kuvattiin nauttimassa aurinkoisesta rantapäivästä Miami Beachilla, jossa hän pulahti myös uimaan rantaveteen paparazzien riemuksi. Samalla Weber osoitti, että hänen rantakuntonsa on yhä todella upea.

Selena Weber on yhdysvaltalainen mallikaunotar, joka on syntynyt South Carolinassa, mutta asuu nykyisin Miamissa. Hän tekee mallintöitä nykyisin NEXT-mallitoimiston listoilla. Selenalle povataan pitkää ja menestyksekästä malliuraa.

Splash
Splash
Splash
Splash