Huumepussukoita niellyt mies kiinni – pidätteli kakkaa putkassa 47 päivää

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

24-vuotias Lamarr Chambers pidätettiin 17. tammikuuta Essexissä poliisin ajojahdin päätteeksi. Miestä epäiltiin huumausainerikoksesta ja poliisilla oli epäilys siitä, että mies oli nielaissut huumepussit ja kantoi niitä sisällään. Todisteita ei kuitenkaan koskaan saatu, koska mies kieltäytyi vessakäynneistä yli kuukauden ajan.

Lamarr Chambers ei ollut halunnut antaa poliisille todisteita huumausaineista, minkä vuoksi hän oli päättänyt pidätellä ulostetta. Mies oli syönyt ja juonut normaalisti, mutta ei ollut suostunut käymään suuremmalla hädällä vessassa. Lopulta mies oli ollut niin kauan ulostamatta, että hänet täytyi vapauttaa sairaalahoitoon.

Nuori mies oli ulostamatta yhteensä 47 päivän ajan pitääkseen todistusaineiston sisällään. Koska poliisilla ei ollut todisteita ja syytetty alkoi olemaan jo niin huonossa kunnossa, mies tuli toimittaa putkasta sairaalahoitoon. BBC-uutisten mukaan poliisi aikoo kuitenkin seurata tilannetta ja tarkkailla miestä siihen asti, että mahdolliset huumausaineet kulkeutuvat miehen sisältä viimein ulos.