Mies yritti hurmata naisia tanssimalla – huonostihan siinä kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Veneissä ja risteilyaluksilla tapahtuu yleensä ne kaikista hulvattomimmat juhlinnat. Humalassa laivan kannelle ei kannata kuitenkaan mennä tanssimaan, koska sillä voi olla todella vakavat seuraukset.

Nyt hauskalla videolla nähdään miten surkuhupaisasti erään laivan kannella tanssineelle miehelle kävi. Mies yrittää rennon itsevarmasti esitellä parhaimpia liikkeitään videota kuvaavalle naiselle. Miehen jalka lipee kerran alta, mutta mies korjaa nopeasti tasapainonsa eikä pelästy vaan jatkaa tanssimista.

Mies kuitenkin yliarvioi omat tanssitaitonsa alettuaan esittelemään hieman vaativampia liikkeitä. Kun mies kiemurteli kaiteen edessä vain käsiensä varassa, hänen voimansa yllättäin loppuivat ja mies putosi kannen ja kaiteen välistä mereen.