Myrsky huuhtoi mereneläviä rannalle – erikoinen näky ohikulkijoille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Emmaksi nimetty myrsky liikkui juuri Irlannin yli. Nyt videolla nähdään miten myrsky oli huuhtonut aallonmurtajan yli lukemattoman määrän erilaisia mereneläviä rannalle ihmisten ihmeteltäväksi myrskyn laannuttua.

YouTube-videolla nähdään Nick Eoganin kuvaama tilanne, jossa hän kävelee ensimmäistä kertaa viiteen päivään ulkona sään viimein rauhoituttua. Ulkona merenrannassa miestä odottanut näky oli ollut lähes maailmanlopun mukainen, kun Brayn alueella korkeat aallot olivat paiskanneet erilaisia mereneläviä aallonmurtajan yli.

Ihmiset olivat keränneet kuolleet meritähdet, mustekalat ja kalat rantakivikosta kävelykadun reunalle. Videolla nähdään miten valtava määrä kivikosta oli löytynyt meren asukkeja, jotka olivat lähes viikon ajan kestäneen myrskyn seurauksena päätyneet rannalle.