Näin parannat kylpyhuoneen yleisilmettä – ei vaadi remontoimista

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kodin ilmeen kohentaminen ei aina vaadi kalliita remontteja tai uusien huonekalujen hankkimista. Nyt on vinkattu keinoja, joiden avulla kylpyhuoneen ilmettä saa helposti paranneltua tavanomaisesta piirun verran luksuspitoisempaan suuntaan.

Hajuvesipullot ovat yleensä kauniita ja koristemaisia, joten miksi niitä ei käyttäisi hyödyksi kylpyhuoneen asetelmassa? Pane kauneimmat pullot tarjottimelle tuoreiden kukkien kera, niin kylpyhuone saa oman katseenvangitsijan. PureWow-sivuston asiantuntijat ovat myös luottavaisia lasi- ja taide-esineiden hyödyntämiseen kylpyhuoneen sisustuksessa.

Koreja voi hyödyntää myös kylpyhuoneen puolella. Niissä on helppo varastoida esimerkiksi puhtaita pyyhkeitä tai vessapaperirullia. Kylpyhuoneeseen kannattaa myös panna huonekasveja, tauluja tai mattoja käytännöllisyyden mukaan.

Girls bath details 💓

A post shared by Studio LIFE/STYLE (@studiolifestyle_) on