Papparaisen tieraivo pysäytti liikenteen – raivosi nopeusrajoituksia noudattaneelle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Liikenteen sujumisen kannalta olisi tärkeää, että noudattaa nopeusrajoituksia olosuhteiden mukaan mahdollisimman hyvin. Alinopeutta ja ylinopeutta ajavat kuljettajat aiheuttavat helposti vaaratilanteita muille tienkäyttäjille.

Japanilainen 77-vuotias Noriaki Matsuoka suuttui edessään ajaneelle parikymppiselle miehelle, koska hän oli ajanut vanhuksen mukaan liian hitaasti. Alueella oli ollut 30 kilometrin nopeusrajoitus, ja 20-vuotias kuljettaja oli noudattanut sitä. Matsuoka oli kuitenkin tyytymätön ja ajoi nuoren miehen eteen liikenteen pysäyttäen.

Papparainen haukkui nopeusrajoitusta noudattaneen kuljettajan typerykseksi kovaäänisesti huutaen. Miksi vanhuksella oli niin kiire, jos hän kuitenkin ehti pysähtyä tien varteen koko liikenteen tukkeeksi? Poliisit pidättivät Matsuokan myöhemmin, SoraNews24 uutisoi.