Ana Braga unohti napittaa paitansa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä aikoinaan tutuksi tullut brasilialainen Playmate Ana Braga on viime aikoina säväyttänyt esiintymällä niukoissa asuissa julkisesti. Uimarantojen lisäksi kurvitar nähdään usein paljastavissa asuissa myös muissa yhteyksissä. Nyt Los Angelesissa.

Ana Braga kuvattiin Enkelten kaupungissa, jossa hän käyskenteli kaikessa rauhassa kauluspaidassa, jonka hän oli mitä ilmeisimmin unohtanut napittaa – tai sitten paita oli jäänyt avoimeksi tarkoituksella. Sen alla ei nimittäin ollut lainkaan rintaliivejä tai mitään muutakaan.

Brasilian Rio de Janeirosta kotoisin oleva Ana Braga on asunut Yhdysvalloissa 20 vuoden ajan, ja on kertonut omilla verkkosivuillaan rakastavansa maata. Blondi on tanssinut ammatikseen Pitbullin, Lil Johnin ja Gloria Estefanin leivissä. Hänet on myös nähty kotimaansa ja Romanian Playboy-lehdissä sekä FHM ja Maxim -lehtien sivuilla. Ipanemassa varttunut Ana asuu tällä hetkellä Las Vegasissa.

Splash
Splash
Splash