Povi pullisteli iltapuvusta – Emily Ratajkowski tyrmäävä Oscar-look

Viihdeuutiset · Stara.fi

26-vuotias malli Emily Ratajkowski on yksi tämän päivän suosituimmista bikinimalleista, joka saakin upean vartalonsa ansiosta työskennellä tauotta. Äskettäin kaunotar yllätti menemällä naimisiin ilman, että moni edes tiesi Ratajkowskin seurustelevan.

Ennen häämatkaa Emily ehti kuitenkin edustaa äskettäin Radhika Jonesin järjestämillä Oscar-gaalan etkoilla, jonka punaiselle matolle hän ilmestyi todella näyttävänä.

Emily Ratajkowski ja hänen tuore aviomiehensä Sebastian Bear-McClard ovat tunteneet toisensa jo vuosien ajan yhteisten ystävien kautta. He alkoivat kaikessa hiljaisuudessa seurustelemaan, ja päättivät lopulta mennä naimisiin vain parin ystävän ollessa mukana todistamassa tapahtumaa.

Splash
Splash
Splash