Heather Locklear vieroitushoitoon – seitsemäs yritys absolutistiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Dynastia ja Melrose Place -televisiosarjoista tunnetuksi tullut näyttelijä Heather Locklear pidätettiin äskettäin lähisuhdeväkivallan takia. Nainen käyttäytyi väkivaltaisesti myös hänen kotiinsa soitettuja viranomaisia vastaan. Nyt 56-vuotias takavuosien seksisymboli on kirjautunut vieroitushoitoon.

RadarOnline kertoo Heather Locklearin ilmottautuneen alkoholisteille tarkoitetulle klinikalle vapaaehtoisesti. Nainen pidätettiin helmikuun loppupuolella Los Angelesin Thousand Oaksissa sijaitsevasta kodistaan humalaisen raivokohtauksen takia. Näyttelijätär on taistellut vuosien ajan päihderiippuvuuksia vastaan.

Hoitojakso on näyttelijän seitsemän yritys pysyä absolutistina. Hän oli viimeksi klinikalla vuoden 2017 joulupyhien aikaan. Hän on pahoinpidellyt miesystäväänsä Chris Heisseriä ennenkin. Hän nousi supertähdeksi näyteltyään Sammy Jo Carringtonin roolia Dynastia-hittisarjassa ja ura jatkui myöhemmin Amanda Woodwardin roolilla hittisarjassa Melrose Place.