Khloe Kardashianin vauvakutsut ökyilyn huippu – tältä siellä näytti!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

33-vuotias realitytähti Khloe Kardashian paljasti aiemmin odottavansa tyttöä. Khloe kuuli asiasta puhelimitse hänen pikkusiskoltaan Kylie Jenneriltä, joka toimitti naiselle uutiset tulevan vauvan sukupuolesta. Nyt Khloelle on järjestetty perheen toimesta upeat vauvakutsut.

Kahdeksannella kuulla raskaana oleva Khloe Kardashian sai ihanat vaaleanpunaisin koristeluin toteutetut vauvakutsut, joihin myös vauvan isä koripallotähti Tristan Thompson oli tervetullut. Khloe julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvia vauvakutsuilta, jotka olivat Kardashianien tapaan todella hulppeat.

Vauvakutsujen tapahtumapaikka oli koristeltu tuhansilla vaaleanpunaisilla ruusuilla ja ilmapalloilla. Juhlapaikalle oli tuotu myös erilaisia pensaista muotoiltuja eläimiä, minkä lisäksi perhe oli teettänyt kuvausseinälle valokyltin, jossa luki Baby Thompson.

💗

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

💕 Magical moments with the most magical women! I’ll forever be in love with YOU! 💕

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on