Mies kommentoi muotinäytöstä – oli enemmän kuin hämillään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan YouTube nostaa pinnalle hauskoja henkilöitä, jotka ovat onnistuneet tekemään omaperäistä ja huvittavaa sisältöä verkkoon. Ellen DeGeneres löysi verkosta Kalen Allen -nimisen miehen, joka arvostelee omalla kanavallaan ruoanlaittovideoita.

Kalen Allen pitää omalla YouTube-kanavallaan Kalen Reacts -nimistä videosarjaa, jossa hän katselee ja kommentoi erilaisia kokkivideoita. Mies saavutti suuren suosion saadessaan maininnan Elleniltä hänen keskusteluohjelmassaan. Nyt Kalen on kuvannut videon, jossa hän reagoi muotinäytökseen.

Miehellä on todella hauska tyyli kommentoida videoita, joissa nähdään aina jotakin hauskaa tai erilaista. Kuten kokkivideoissakin, myös muotinäytöksissä näkyvä sisältö on toisinaan niin huvittavaa, että Kalenin kommentointi saa nopeasti siivet selkäänsä.