Mies rakensi koirille lumesta leikkikentän – ihastuttava seuraus

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jotkut koirarodut eivät nauti talvesta sen vuoksi, että niiden turkki ei ole sopiva kylmiin oloihin. Useimmat koirat kuitenkin rakastavat talvea ja ulkona leikkimistä varsinkin sen jälkeen kun lumi on satanut maahan.

Nyt videolla nähdään miten eräs koiran omistaja on nostanut hänen koiriensa pihaleikit täysin uudelle tasolle. Hän on rakentanut koiriensa iloksi pihalle lumesta suuren leikkikentän, jossa on esterata, tunneleita ja hauskoja eri mallisia reittejä koirien kuljettavaksi.

YouTube-videolla nähdään miten koirat innostuvat tunnelista heti kun ne pääsevät ulos. Koirat mutkittelevat esteissä ja juoksevat sekä tunneleiden alla että päällä ja näyttävät todella nauttivan omistajansa kätten jäljistä. Seuraavalla kerralla omistaja voisikin piilottaa tunneliin pieniä herkkunaksuja koirien jäljitettäväksi.