Näin hohtava meikki syntyy 10 minuutissa – Jenna Dewan näyttää mallia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

37-vuotias näyttelijä Jenna Dewan Tatum tunnetaan rooleistaan muun muassa Witches of East End -televisiosarjassa ja Step Up -elokuvassa. Tällä hetkellä nainen juontaa World of Dance -nimistä televisio-ohjelmaa, jossa tanssijat kilpailevat miljoonan dollarin pääpalkinnosta.

Jenna Dewan työskentelee tällä hetkellä taukoamatta kameran edessä, mikä tarkoittaakin sitä, että hänen ei juuri koskaan tarvitse enää itse tehdä omaa meikkiään. Silloin kun nainen kuitenkin meikkaa, hänellä on käytettävissään vain kymmenen minuuttia aikaa meikkityylin viimeistelemiseen.

Jenna Dewan Tatum julkaisi hänen YouTube-kanavallaan videon, jossa hän näyttää miten hän onnistuu tekemään upean ja hohtavan meikin vain kymmenessä minuutissa. Nainen käyttää vain muutamia tuotteita ja keskittyy lähinnä siihen, että iho saadaan näyttämään mahdollisimman terveeltä ja pirteältä hyvin nopeasti.

Jenna Dewan on kosteuttanut aluksi kasvonsa perusteellisesti, minkä jälkeen hän tasoittaa ihonsa sävyn peiteaineella, meikkivoiteella ja korostusvärillä. Tämän jälkeen nainen levittää luomilleen ruskeaa luomiväriä ja levittää ripsiin ripsiväriä, minkä lisäksi hän viimeistelee kulmansa. Iholle tuodaan vielä lopuksi hohtoa erilaisten valoa heijastavien korostuspuuterien ja poskipunan avulla.