Sampo Kaulanen piti Selviytyjät-lupauksensa – massiivinen tatuointi jalkaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen lupasi eilen illalla televisiossa esitetyssä jaksossa, että hän tulee ottamaan joukkueensa jäsenten nimikirjaimet tatuointina jalkaansa, mikäli hänen Tugawe-joukkueensa voittaa.

Lopulta voitto tuli parin sekunnin marginaalilla, joten Kaulasen oli määrä lunastaa lupauksensa. Eilen Selviytyjät-ohjelman Facebookissa vahvistettiin, että kauppias piti Filippiineillä antamansa lupauksen. Verkossa julkaistiin nimittäin valokuva Ironbeard Tattoon toteuttamasta massiivisen kokoisesta Selviytyjät-tatuoinnista Kaulasen jalassa, ja sen yhteydestä löytyvät myös kanssakilpailijoiden nimikirjaimet.

– Onneks ei ollu Temptation Island, Sampo Kaulanen itse kommentoi tatuointia.