Heidi Klum sädehti punaisella matolla – upea mekko kerjäsi huomiota

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Saksasta alun perin kotoisin oleva huippumalli Heidi Klum toimii yhtenä kykyjenetsintäkilpailu America’s Got Talent -ohjelman tuomareista. Nyt Heidi Klum nähtiin ohjelman järjestämässä tapahtumassa, jolla saatettiin America’s Got Talentin kolmastoista tuotantokausi käyntiin.

44-vuotias mallikaunotar otti yleisön kunnolla haltuun astellessaan kuvausseinälle. Nainen hehkui itsevarmuutta ja pyörähteli fanien iloksi samalla kun hän asteli punaista mattoa pitkin kohti kuvausseinää. Heidi Klumilla oli yllään upea hopeinen mekko, joka kimalteli kauniisti kameroiden salamavalojen räpsyessä.

Heidi Klum toimii edelleen mallina suurille muotitaloille ja omalle Heidi Klum Intimates -alusvaatelinjalleen. Klum on aiemmin kertonut, että häntä on moneen otteeseen pyydetty jo väistymään nuorempien mallien tieltä, mutta sitä hän ei aio tehdä. Klum on kertonut toimivansa mallina niin kauan kun hän itse tuntee olonsa seksikkääksi.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News