Uskomaton yhdistelmä! Madonna ja Kim Kardashian liikekumppaneiksi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet poptähdet ovat laajentaneet uraansa musiikista myös kosmetiikan saralle ja julkaissut nimellään hajuvesiä ja meikkejä. Nyt popin kiistaton kuningatar Madonna on lanseerannut oman MDNA Skin -brändin, joka keskittyy ihonhoitoon.

59-vuotias Madonna on viime päivien aikana julkaissut hänen Instagram-kanavallaan useita kuvia, joissa hän on esiintynyt Kim Kardashianin kanssa. Yhdessä kuvassa naiset pitävät toisiaan käsistä kiinni, ja taustakankaassa nähdään heijastettuna naisten yhteistyöstä vihjaileva MDNS Skin x KKW Beauty -teksti.

Madonna ja Kim Kardashian eivät ole vielä toistaiseksi paljastaneet, että mikä heidän yhteistyönsä tulee olemaan, mutta ilmeisesti kyse on jonkinlaisesta kosmetiikkasarjasta. Uusimmassa Madonnan tekemässä julkaisussa nähdään video, jossa sekä Kim että Madonna esiintyvät. Videon yhteydessä poptähti kertoo maailmojen törmäävän.