Ovela rotta varasti omistajansa setelirahat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aiemmin verkossa nähtiin hauska tilanne, jossa perheen koira varasti omistajiltaan rahaa. Koira oli oppinut, että setelin takaisin antamisella hän sai aina itselleen herkkuja, minkä ansiosta koira oppi ikään kuin ostamaan omat naposteltavat omistajiltaan. Tällä kerralla varkaissa nähdään rotta.

YouTube-videolla nähdään miten lemmikkirotta on innoissaan nähdessään rahaa sohvan reunalla. Omistaja on kuvannut videolle rottaansa, joka ei aikaillut rahojen kanssa vaan nappasi nopeasti seteleistä kiinni ja kuljetti rahat omaan häkkiinsä.

Rotta ei välttämättä vielä ymmärrä rahan arvoa, mutta jostain syystä se on seteleistä kuitenkin hyvin kiinnostunut ja näyttää tietävän, että raha tulee toimittaa omaan häkkiin vikkelästi niin, että omistaja ei huomaisi. Omistaja on tainnut tietää, että lemmikkirotta on rahalle perso jättäessään setelit esille aivan kuin rotan houkutukseksi.