LEGO etsii töihin mestarirakentajaa – vuosipalkka 30 000 euroa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

LEGO-rakentamiseen intohimoisesti suhtautuville on tarjoutunut mahdollisuus päästä unelmien työhön. Tanskalainen lelujätti hakee nimittäin riveihinsä mallinrakennuksen mestaria.

Mestarirakentajan paikka on auki Iso-Britannian Birminghamin Legoland Discovery Centressä. Vastaavia paikkoja on koko maailmassa vain yhteensä 22 kappaletta.

iNews-uutissivuston mukaan LEGO on saanut työtehtävään jo yli viisi tuhatta hakemusta. Parhaat 50 hakijaa tulevat kilpailemaan paikasta 24. maaliskuuta järjestettävässä Brickfactor Challenge -tapahtumassa.

Työpaikkaan valittava saa oman toimiston Legoland Discovery Centrestä. Siellä hänen tehtävänään on työstää erilaisia rakennelmia, kuratoida näyttelytä ja auttaa vierailijoita rakentamaan omia luomuksiaan. Työn vuosipalkan arvioidaan olevan noin 30.000 euroa.