LEGO etsii töihin mestarirakentajaa – vuosipalkka 30 000 euroa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

LEGO-rakentamiseen intohimoisesti suhtautuville on tarjoutunut mahdollisuus päästä unelmien työhön. Tanskalainen lelujätti hakee nimittäin riveihinsä mallinrakennuksen mestaria.

Mestarirakentajan paikka on auki Iso-Britannian Birminghamin Legoland Discovery Centressä. Vastaavia paikkoja on koko maailmassa vain yhteensä 22 kappaletta.

iNews-uutissivuston mukaan LEGO on saanut työtehtävään jo yli viisi tuhatta hakemusta. Parhaat 50 hakijaa tulevat kilpailemaan paikasta 24. maaliskuuta järjestettävässä Brickfactor Challenge -tapahtumassa.

Työpaikkaan valittava saa oman toimiston Legoland Discovery Centrestä. Siellä hänen tehtävänään on työstää erilaisia rakennelmia, kuratoida näyttelytä ja auttaa vierailijoita rakentamaan omia luomuksiaan. Työn vuosipalkan arvioidaan olevan noin 30.000 euroa.

Uusimmat