Naapurit olivat liian äänekkäitä – mies yritti pestata palkkamurhaajan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Liian äänekkäästi juhlivia naapureita lähestytään usein postiluukusta tiputettujen viestien tai poliisien välityksellä. Eräs newyorkilainen mies otti kuitenkin toisenlaisen lähestymistavan ongelmaan.

50-vuotias Joel Rosquette oli yrittänyt pestata palkkamurhaajan tappamaan ensin kotitalonsa talonmiehen. Talonmies ei hänen mukaansa tehnyt mitään liian äänekkäille naapureille. Myöhemmin hän kuitenkin pyysi palkkatappajaa murhaamaan kaksi teini-ikäistä naapuriaan.

Koska Rosquettella ei ollut tarpeeksi rahaa rikoksen maksamiseen, kehotti hän palkkamurhaajaa tappamaan paikallisen huoltoaseman työntekijän. Miehen mukaan työntekijältä varastettava summa olisi kuitannut naapureiden tappamisen hinnan.

New York Daily News -lehden mukaan palkkatappaja otti Rosquetteen myöhemmin uudelleen yhteyttä. Hän väitti murhanneensa huoltoaseman työntekijän. Rosquette pyysi häntä toteuttamaan teinien murhan.

Pian Rosquette kuitenkin pidätettiin. Miehen pestaama palkkamurhaaja oli todellisuudessa peitetehtävissä ollut FBI-agentti. Rosquettea saattaa odottaa palkkamurhan suunnittelusta maksimissaan 30 vuoden vankeustuomio.