Pariskunta laihdutti 143 kiloa – näin kävi seksielämälle

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Redditiin on julkaistu huikea kuva amerikkalaisen pariskunnan laihdutusoperaatiosta. Kaksikko sai tarpeekseen kiloistaan ja päätti laihduttaa kertaheitolla ja yhteistuumin. Ulkonäön ja terveyden lisäksi myös heidän seksielämänsä on parantunut huimasti.

Apparition88-nimimerkillä Redditiin julkaissut mies on kertonut, että hän laihdutti vaimonsa kanssa yhteensä 143 kiloa. Hän julkaisi kuvan, joka on otettu kaksi vuotta sitten pariskunnan häämatkalta. Samassa julkaisussa on myös otos nykyhetkestä, jossa näyttää ensivilkaisulta olevan eri ihmiset.

Eräs kuvaa kommentoinut redditor toteaa, että pariskunnan seksielämä on todennäköisesti parantunut muodonmuutoksen myötä. Laihduttanut mies myöntää, että seksielämä oli aiemmin kamalaa. Laihdutuksen myötä he ovat kuitenkin oppineet uusia asioita vartaloistaan.

Through thick and thin. Together my wife and I have lost 315 lbs. from pics