Justin Bieberin sydän särkyi – itki autossa erouutisten jälkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Munuaissiirrosta ja mielenterveysongelmista toipuva Selena Gomez joutui jättämään ensirakkautensa, Justin Bieberin, koska hänen perheensä ei hyväksynyt suhdetta. Miljoonien teinityttöjen ihailema Justin Bieber kuvattiin uutisten jälkeen murtuneena autossaa. Hän itki käsiään vasten.

25-vuotias Selena Gomez yritti vakuuttaa perheensä siitä, että 23-vuotias Justin Bieber on muuttunut mies, eikä hän käyttäydy enää raikulipoikavuosien tyyliin. Selena Gomezin äiti Mandy Teefey ei suostunut uskomaan asiaa, ja tämä sai jopa hänet tyttärensä kanssa välirikkoon. Selena oli antanut uudestaan paikkansa sydämestään Justinille, mutta lopulta hän luovutti taistelun ja taipui perheensä tahtoon.

Viihdelehtien mukaan Selena Gomez aikoo odottaa, että hänen perheensä hyväksyy Justin Bieberin uudestaan osaksi elämäänsä. Murtunut popidoli kuvattiin pian erouutisen jälkeen West Hollywoodissa lounasaikaan isänsä Jeremy Bieberin seurassa. Kun isä lähti hakemaan ruokaa, jäi Justin Bieber autoon itkemään.

Splash