Koira oli pissannut petiinsä – syyllisyys paistoi kasvoilta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit tekevät välillä pahojaan kotona sillä aikaa, kun ihmiset ovat poissa. Toisinaan lemmikit tietävät jo valmiiksi olevansa pahanteossa, mutta välillä he päätyvät vain leikkimään väärillä asioilla liian vauhdikkaasti tylsistyessään yksin kotona.

Nyt YouTube-videolla nähdään surkuhupaisa tilanne, jossa omistaja on saanut koiransa kiinni siitä, että se on vahingossa pissannut omaan petiinsä. Omistaja on ihmetellyt, minkä vuoksi koira makaakin oman sänkynsä sijaan lelulaatikossa, jolloin hän on huomannut, että peti on ollut pissan peitossa.

Kun omistaja on videota kuvatessaan kohdannut koiran, syyllisyys on paistanut koiran kasvoilta hyvin selvästi. Omistajalle jäi epäselväksi minkä vuoksi koira oli tehnyt tarpeensa omaan petiinsä, mutta ilmeisesti kyseessä oli ollut jonkinlainen vahinko, koska koira makoili hyvin alakuloisen näköisenä lelulaatikossa.