Mies räppäsi työhakemuksensa – sai työpaikan!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Työnhakijoita kehotetaan usein tekemään hakemus, jonka avulla he erottuisivat edukseen kymmenistä muista hakijoista. Valitettavasti tämä on yleensä helpommin sanottu kuin tehty.

Texasin Dallasissa asuva Chase Zreet päätti ottaa taatusti epätyypillisen lähestymistavan hakiessaan paikkaa Spriteä edustavassa Wieden+Kennedy -mainostoimistossa. Hän toteutti saatekirjeen räppivideon muodossa.

Kappaleessa vihreisiin ja keltaisiin vaatteisiin pukeutunut Zreet räppää copywriter-taidoistaan ja rakkaudestaan Spriteä kohtaan. Lisäksi hän toteaa olevansa naimaton sekä lapseton ja voivansa työskennellä vaikka läpi yön.

Erikoinen tempaus kannatti, sillä Zreet sai paikan Wieden+Kennedyn riveissä. Mainostoimiston luova johtaja, Jimm Lasser, kertoo Adweek-lehdelle Zreetin luoneen mahtavan mainoksen itsestään ja vakuuttaneen yrityksen tällä tavoin palkkaamaan hänet.