Arnold Schwarzeneggerin ja Danny DeViton kasarikomedia saa jatkoa – Eddie Murphy myös mukana!

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1988 ilmestyneessä elokuvassa Twins, eli Identtiset kaksoset, Arnold Schwarzenegger ja Danny DeVito näyttelivät epätodennäköisiä kaksosia. Nyt suosittu buddy-komedia on saamassa jatkoa.

Arnold Schwarzenegger on paljastanut Truplets, eli Identtiset kolmoset -elokuvan käsikirjoituksen olevan valmis. Deadline-sivuston mukaan hän myös vahvisti Eddie Murphyn esittävän päähenkilöiden kolmatta kaksoisveljeä.

Seuraavaksi toimintatähti tulee kuitenkin esiintymään toisen suosikkielokuvansa jatko-osassa. Tähden mukaan kuudennen Terminator-elokuvan kuvaukset alkavat kesäkuussa. James Cameronin tuottaman ja Tim Millerin ohjaamassa elokuvassa nähdään myös Linda Hamilton ja Mackenzie Davis.