Tässä on Amerikan lihavin teini – elopaino huimat 310 kiloa

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

TLC-televisiokanava on aloittanut uuden ohjelman, jossa autetaan Amerikan lihavinta teini-ikäistä, Justin Williamsonia. Hän on ollut lapsesta saakka pyöreä, ja nyt painoa on kertynyt uskomattomat 310 kiloa.

Justin Williamsonin vanhemmat tajusivat lapsensa painon lähteneen liian suureen nousuun, kun hänelle ei meinattu enää löytää sopivia vaatteita. Nykyisin suuri koko rajoittaa suuresti kaikkea hänen tekemistään, eikä hän voi elää tavallisten teini-ikäisten tavoin. 19-vuotias jaksaa kävellä ainoastaan kymmenen minuuttia kerrallaan.

Justinin suurin haave on saavuttaa uraa laulajana. Nykyisin hänen perheensä joutuu jatkuvasti elämään ylisuuren Justinin ehdoilla, sillä poika ei mahdu edes tavallisiin tuoleihin istumaan. Ylipainoisen teinin elämää seurataan sarjassa nimeltään The 685 lb Teen.